vise/d1 Dictionar de vise online - Interpretarea viselor
home | dictionar de vise | semnificatia numelor | numerologie | anul personal | articole | horoscop | contact
Produse naturiste
Pagina 1

DALTA:profesional iti construiesti o cariera, la nivel sentimental darami vechile stereotipii dupa care te-ai ghidat si incepi sa asculti ceea ce iti spune sufletul.

DANS: daca tu dansezi- exprimare libera si coerenta, esti ajutat de prieteni in multe sitautii, armonie interioara, conlucrare, armonie intr-o relatie de suflet, iti construiesti viata alaturi de cineva trasandu-ti visele si dorintele comune, capacitatea de a invata sa lucrezi in echipa, sau sa ai o relatie de cuplu, sa te mulezi pe personalitatea celuilalt, sa invatati unul de la altul sa convietuiti impreuna, sa va ajutati unul pe altul; vezand pe altii cum danseaza - gelozie, invidie, vezi calitatile si reusitele altora in loc sa incerci sa le vezi pe ale tale.

DANTELA: simtul frumosuluu, esti sau ai de a face cu o persoana sensibila, romantica, delicata, infrumusetezi locul, viziune plina de rafinament.

DATA: semnificatia pe care o acorzi unei anumite zile, nerabdare, in data respectiva astepti sa se intample ceva.

DATORIE: sentimentul de datorie - maturitate in gandire, responsabilitate, persoana pe care altii se pot baza, principii bine formulate, credinte; datorii banesti- daca tu ai datorii banesti la altii - obligatii inca nerespectate, mustrari de constiinta vizavi de raportul cu ceilalti, certuri ce se pot deriva din aceste situatii materiale nereglate, dorinta ca ceilalti sa aiba in continuare incredere in tine; altii au datorie la tine - simti ca ai intins o mana dar altii te-au dezamagit, drept urmare ajuta neconditionat dar nu cu ideea de a fi recompensat, certuri, neincredere, deziluzii.

DARÂMA: ceva- vrei sa renunti la frici, la sentimentele din tine ce te erodeaza sufleteste si iti fac rau.

DARÂMATURI: traume din trecut, momente de nereusita si de infrangere din trecut peste care sufletul tau vrea sa treaca, sa le vindece durerea provocata atunci si ramasa inca in stare latenta in interiorul tau.

DEAL: daca il cobori- te lasi dus de val pe plan sentimental, nu vrei sa iti mai pui bariere in modul de a simti si de a trai, sefleteste te lasi invaluit de iubire si te arunci in bratele ei fara prea multa teama; daca il urci - efortul necesar pentru a evolua pe plan profesional, relatie ce trebuie sa treaca prin multe greutati pentru a se maturiza si inchega.

DEBARA:nevoia de a te ascunde de altii, de nu fi total sincer si deschis, teama de a te lasa descoperit si de a-ti exprima gandurile si emotiile.

DECAPITARE: te simti incapabil de a mai controla lucrurile si evolutia vietii tale, iti subminezi calitatile intelectuale, mental esti intr-o stare depresiva cauzata de pierderea echilibrului, frica de a nu face ceva gresit, teama de riscurile asumate.

DECEMBRIE: asocierea cu o amintire din trecut, din cpopilarie, nostalgie si rememorarea unui eveniment sau asteptarea nerabdatoare a altui eveniment.

DECES: le fel ca si moarte- trecerea intr-o alta etapa a vietii, exprimarea simbolico-metaforica a mortii ueni parti a trecutului sau a unei relatii sentimentale si renasterea cu un alt bagaj de cunostinte si experiente de viata; moartea ego-ului.

DECLARATIE: vrei sa iti deschizi sufletul fata de persoanele pe care le iubesti dar te simti blocat; necesitatea de a elimina teama si de a te inarma cu mult curaj pentru a-ti deschide sufletul si de a trai sentimentul de iubire in toata spendoarea lui.

DECOLARE:in sufletul tau clocoteste dorinta de aventura, de a experimenta lucruri noi, de a calatori, de a fi liber si de a-ti controla singur viata.

Pagina 1
Links:
Dictionar Englez RomanPompe de caldura Cartea De BucateAnunturi AutoBancuri Noi
director web
® Protejat prin legea drepturilor de autor. Reproducerea oricarei parti din acest dictionar se poate face numai cu avizul scris al autorului.